ELBA een bekend merk voor kantoorartikelen


ELBA is een van de grootste fabrikanten van kantoorartikelen en opbergmiddelen in Europa en staat al meer dan 80 jaar voor hoge functionaliteit en kwaliteit van meer dan 1000 kantoorartikelen. De groei van de efficiency op kantoor wordt met name bepaald door de inzet van optimale oplossingen voor het opbergen en terugvinden van informatie. Doelgericht analyseren wij voortdurend de kantoorwerkzaamheden en ontwikkelen in teams met designers nieuwe, toekomstgerichte producten. Talrijke ELBA-ideeën zijn inmiddels met designprijzen bekroond. Ons doel is om onze klanten door eersteklas prestaties te verbazen. Door de inzet van de modernste technologie en gekwalificeerd personeel opereren wij op wereldniveau. Permanente innovatie, creativiteit en effectiviteit is onze succesformule.

ELBA is partner van MVO Nederland

Het MVO partnership past in de lijn die Groupe Hamelin heeft ingezet in de richting van duurzaamheid en bewust ondernemen. We realiseren ons terdege dat de omschakeling naar volledig MVO een lange termijn ontwikkeling is, maar we werken hier actief aan en willen stap voor stap onze bedrijfsvoering verder verduurzamen.

ELBA is onderdeel van Groupe Hamelin

Groupe Hamelin is een toonaangevende producent en leverancier van kantoor, school en creatief papier producten. Met ca. 3.000 medewerkers en een omzet van ruim Euro 600 miljoen in 120 landen is Groupe Hamelin één van de grootste producenten van opbergmiddelen en kantoorartikelen in Europa. In 27 fabrieken, gevestigd in 9 landen, produceren we een breed scala aan consumptiegoederen zoals: archiveringsproducten (ELBA), notitieproducten (Oxford), fine art, creatief papier en hobby producten (Canson), kantoorverlichting, klokken, kantoor- en receptie accessoires (Unilux), business bags (Pierre) en teken attributen, linialen (Linex). Onze wereldwijde merken Canson, ELBA en Oxford behoren tot de sterkste in de markt. Sinds de oprichting in 1864 is Hamelin een familiebedrijf en is het hoofdkantoor gevestigd in Normandië (Frankrijk).

Hamelin b.v. is de Benelux sales, marketing en distributie organisatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Venlo-Nederland. In Brussel-België bevindt zich het kantoor voor de Belgische en Luxemburgse markt.