Nieuwe ELBA catalogus is uit!
26-01-2015

Met trots introduceert ELBA haar nieuwe Benelux catalogus. In de nieuwe catalogus is het uitgebreide, verbeterde ELBA kantoorartikelen en archiveringsproducten assortiment voor school, kantoorprofessionals en thuis opgenomen. Er zijn in het Benelux assortiment veel nieuwe producten met unieke innovaties, bijzondere materialen en moderne kleuren terug te vinden.

Bert Janssen, general manager van Hamelin b.v. “Naast onze vernieuwde websites, www.yourelba.nl en www.yourelba.be , bestaat nog steeds de behoefte bij onze klanten aan een ELBA catalogus. De behoeften van de klanten vormen de kern van ons bedrijf. Ik heb er alle vertrouwen in dat de nieuwe ELBA catalogus, verdeeld in ranges en assortimenten, met overzichtelijke lay-out en duidelijke uitleg van de productspecificaties onze klanten zal helpen om de juiste ELBA producten snel en gemakkelijk te vinden. Ik ben trots op het innovatieve en verbeterde Benelux assortiment, die geheel toegespitst is naar de wensen en eisen van onze Benelux klanten en het nieuwe werken.”

Bekijk hier de catalogus online. Wilt u een hardcopy exemplaar ontvangen? Neem dan contact op met onze afdeling sales support:

Nederland: tel. 077-373.15.51, email: sales.hamelinNL@hamelinbrands.com
België: tel. 02/464.21.30, email: sales.hamelinBE@hamelinbrands.com