ELBA bestaat 100 jaar!
01-01-2017

Elba kantoorbenodigdheden viert eeuwfeest in 2017
Permanente verwondering door uitgekiende prestaties

Op ieder kantoor en in elke archiefkast zijn ze te vinden: de herkenbare ordners en mappen van Elba. In 2017 bestaat het bedrijf 100 jaar en in die eeuw is het industriële en digitale revoluties niet gelukt om de onvolprezen status van uitgekiende archiveringsoplossingen zoals ordners en hangmappen te verslaan. Sterker nog, de orders en mappen staan nog steeds als een huis en zullen ook toekomstige generaties in staat stellen om gebruik te maken van ijzersterke archiveringsoplossingen voor documenten en gegevens. De ordners en de mappen van Elba gaan al decennialang mee met de tijd en zullen dus ook een oplossing zijn voor toekomstige generaties.

De succesformule van 100 jaar Elba: het hebben van een onbegrensd vertrouwen in kwaliteit ondanks continu veranderende tijden. Kwaliteit dus door traditie en traditie door kwaliteit!

Elberfeld-Barmen
Elba is een bekende naam in de wereld van kantoorartikelen en een van de grootste fabrikanten van kantoorartikelen en opbergmiddelen. De oorsprong gaat terug naar 1917 waar in de Duitse stad Elberfeld-Barmen, in de nabijheid van Wuppertal, Elba het levenslicht zag. De eerste twee letters van de samengestelde stadsnaam fungeerde als bedrijfsnaam en binnen korte tijd verwierf Elba faam door het originele ontwerp en de verdere ontwikkeling van ordners en hangmappen. Vandaag de dag is Elba een vooraanstaand merk en staat al 100 jaar bekend om de hoge kwaliteit van duizenden verschillende soorten kantoorartikelen waaronder dus de bekende hangmappen en ordners.

Vele designprijzen
Elba is bij diverse generaties kantoor- en bedrijfspersoneel een geziene gast gebleken aangezien de inzet van optimale oplossingen voor het opbergen en terugvinden van informatie heeft geleid tot een grotere efficiency op de werkvloer. Elba heeft als missie om klanten ook in dit digitale tijdperk te blijven verbazen en verwonderen. Dat is alleen maar mogelijk door permanent gebruik te maken van de modernste technologieën en door enkel gekwalificeerd personeel te laten opereren op wereldniveau. De succesformule bestaat uit innovatie, creativiteit en effectiviteit en door waar te maken wat er wordt beloofd. De voortdurende analyse van behoeftes in kantoorwerkzaamheden en de samenwerking met ontwikkelteams bestaande uit moderne designers