Ontwerp je eigen design met ELBAprint!


ELBA biedt alle gebruikers van haar producten een speciale service, ELBAprint. Via deze website, www.elbaprint.com, kun je al jouw labels, etiketten van de ELBA producten gratis ontwerpen, zoals jij dat graag wilt. Organiseren wordt nog leuker en gemakkelijker door je eigen designs te maken en te gebruiken! Zo verlies je nooit meer documenten en is alles voor jou zeer overzichtelijk.

ELBAprint gebruik je in 3 eenvoudige stappen:
1) Bezoek www.elbaprint.com en selecteer het ELBA product dat je wilt personaliseren
2) Maak je labels, cover of ruiters op in de design omgeving
3) Opslaan en afdrukken van jouw designs op jouw printer.

ELBAprint biedt veel gratis tools om tijd te besparen en functionele en esthetische labels voor te bereiden.

Op ELBAprint zijn meer dan 160 templates beschikbaar voor alle verschillende ELBA artikelen. Op www.elbaprint.com, selecteer je het ELBA product dat je wilt personaliseren. Dit doe je door bijvoorbeeld de ElbaPrint-code in te voeren die vermeld staat op het etiket, of door te kiezen voor het product en label dimensie je nodig hebt.

ELBA biedt zowel de mogelijkheid om een ​​ontwerp te maken van de grond af of aan een van de ELBAprint vooraf ontworpen lay-outs en decoraties te gebruiken. Ontwikkeld door grafische ontwerpers van ELBA, helpen de ELBAprint ontwerpen je om tijd te besparen op de voorbereiding van de meest efficiënte en professioneel uitziende labels. Bovendien kun je individueel je etiketten op ElbaPrint invoeren of, als je veel labels/ruiters moet afdrukken, kun je een Excel-bestand met jouw gegevens uploaden naar de ELBAprint website. ELBAprint genereert dan automatisch al jouw etiketten, klaar om af te drukken in jouw kantoor of thuis.

Als je een account aanmaakt op ELBAprint kun je alle ontwerpen opslaan en op een later tijdstip opnieuw afdrukken. ELBAprint vereist geen extra software en is in het Nederlands en Frans te gebruiken.