Onze maatschappelijke voetafdruk verbeteren - vaardigheden en talenten de ruimte geven

Hamelin is een vooraanstaande Europese leverancier van school- en kantoorbenodigdheden. Onze producten worden dagelijks door tientallen miljoenen mensen gebruikt op het werk, thuis en op school.
 
Wij hebben een sterk verantwoordelijkheidsbesef tegenover toekomstige generaties door hun goed ontworpen producten met onmiskenbare milieuprestaties aan te bieden.

Onze missie is om alle leerlingen en studenten de juiste middelen te geven om ze in staat te stellen zonder problemen te studeren, te leren en hun talent te ontwikkelen. Hun hele beroepsleven lang kunnen ze gebruik blijven maken van Oxford, Canson en ELBA producten. Ze krijgen de garantie dat wij er voortdurend naar streven de impact van de producten op het milieu te minimaliseren en tegelijkertijd rekening houden met de belangen en verwachtingen van onze stakeholders.

Dit is de betekenis van onze duurzame ontwikkelingsstrategie: “Express Yourself, We Care”. Eric Joan, CEO Groupe Hamelin.
  
Klik hier voor de Groupe Hamelin Sustainable Report 2011 informatieflyer. Deze flyer is een beknopte versie van het Sustainability Report 2011.  
 
Wilt u het Sustainable Report 2011 van Groupe Hamelin ontvangen? Stuur dan een email naar desiree.sahuleka@hamelinbrands.com.