ELBA genomineerd voor de Benelux Office Products Awards
01-07-2013

Met trots melden wij dat de ELBA for Business expandable sorteermap is genomineerd voor de Benelux Office Products Awards 2013 in de categorie Office Products.  
 
Een onafhankelijke jury heeft de ELBA for Business expandable sorteermap samen met 2 andere genomineerden uit een lange lijst geselecteerd. De doorslag gaf het innovatieve uitschuifmechanisme dat ervoor zorgt dat de sorteermap meegroeit met de inhoud. Dit uitschuifmechanisme is ontworpen door het speciale ELBA design team in Caen/Frankrijk en heeft al diverse prijzen gewonnen waaronder een exclusieve nominatie van de RED DOT DESIGN AWARD. Het uitschuifmechanisme zorgt ervoor dat het "zwakke onderdeel" van een sorteermap, de rug, niet meer belast wordt tijdens het meegroeien en krimpen van de sorteermap. Het veel sterkere ijzeren mechanisme neemt deze taak nu over, waardoor de ELBA for Business expandable sorteermap een langere, duurzamere levenscyclus heeft. Het uitschuifmechanisme is door Groupe Hamelin (het moederbedrijf van ELBA) gepatenteerd.  

De Benelux Office Products Awards is een verkiezing die elk jaar wordt georganiseerd door KBM (kantoor business magazine) het vaktijdschrift voor de kantoorvakhandel. Dit jaar zijn er 55 inzendingen ontvangen voor deelname in 15 categorieën. Op de Stationary Office & Convenience Days van 15 t/m 17 september in Den Bosch worden de uiteindelijk Award winnaars bekend gemaakt.

De Benelux Office Products Awards, die dit jaar voor de achtste keer worden uitgereikt, werd als platform opgericht voor belangrijke innovatieve kantoorproducten in de Benelux markt. De Award wordt alom erkend als een prestigieuze prijs die ieder jaar nog in waarde wint. Dit blijkt ondermeer uit de grote belangstelling uit de Benelux en in toenemende mate ook uit overige Europese landen. Deelname staat open voor alle importeurs en fabrikanten van kantoor-, en kantoor gerelateerde -producten. 


Klik hier voor de productinformatie en productvideo van de genomineerde ELBA for Business expandable sorteermap.